Works For Work

Werknemers die ontspannen zijn, zijn creatief, tevreden en energiek. Ze maken het verschil voor de sfeer op de werkvloer, de organisatie en hun houding naar klanten toe is een stuk positiever. Gezonde en tevreden medewerkers zijn betrokken en productieve medewerkers. Hier kan u uw steentje aan bijdragen.

Bedrijfsyoga is snel te realiseren, het vraagt om weinig investering en betaalt zichzelf terug in positieve bedrijfsresultaten. Yoga en meditatie zijn ideaal om met stress te leren omgaan en de spanning wat stress met zich meebrengt te ontladen. 

De bedoeling van onze workshops is uw medewerkers in een korte tijd te leren ontspannen en een juiste lichaamshouding aan te leren zodat zij dit kunnen toepassen tijdens hun activiteiten. Door yoga worden ook de rugspieren versterkt en dat heeft een gunstig effect op de houding.

Het programma wordt in overleg met u bepaald afhankelijk van de noden en de specifieke situatie binnen uw bedrijf. Hierbij wordt er ook rekening gehouden met de werktijden en de beschikbaarheid van uw medewerkers.

Een "yoga works for work" sessie is een waardevolle investering in uw zaak en uw medewerkers zullen zich gewaardeerd voelen.


Blue Cake Bvba   Familiestraat 25   2060 Antwerpen          Iban nr: BE26 7340 3656 1329      BIC:KREDBEBB    © m i n d   i n   m o t i o n  2013