Workshops


IMG 6586

ROCKET YOGA MET MARTHY

Nieuwe data snel online!

13u00-14u30

Rocket yoga is een toegankelijke, vaste reeks houdingen die samengesteld is uit de verschillende series van Ashtanga yoga. Een Rocket les is dynamisch, speels en haalt je uit je comfortzone met een mix van armbalans houdingen, inversies en backbends. Doordat er variaties worden aangeboden voor de meer uitdagende houdingen is een Rocket yogales geschikt voor verschillende niveaus.


TIP: Gebruik deze lesreeks, indien mogelijk, niet als vervanging van je vaste les maar als een extra. Zo geef je je practice en lijf een extra boost. 

Op voorhand inschrijven en betalen.

PRIJS: 30€ voor 3 lessen, kan je maar 2 keer komen: 20€. 

OF

Je mag ook met je beurtenkaart betalen, bij inschrijving gaan er dan 3/2 beurten van je kaart af.

Betaling met mededeling:  ROCKET YOGA + NAAM DEELNEMER

Blue Cake bvba

Iban nr: BE26 7340 3656 1329      BIC:KREDBEBB


marthy

Marthy  belandde 11 jaar geleden per toeval in een yogales toen ze een jaar in Shanghai woonde. Ze verstond geen woord van de les, maar was onmiddellijk verkocht. De combinatie van ontspanning door inspanning en de verbinding tussen lichaam en geest via de ademhaling bleek de enige manier om haar eeuwige gedachtestroom en gepieker het zwijgen op te leggen. Terug in België verdiepte Marthy zich verder in Ashtanga yoga en ontdekte ze Rocket Yoga. In 2011 haalde ze haar certificaat Ashtanga Yoga in Thailand.  Wat later volgde ze nog een Primary Series Adjustments training bij Nancy Gilgoff.  In 2014 haalde ze het certificaat Rocket yoga in Firenze. Marthy’s yoga lessen zijn nuchter, to the point en uitdagend, met aandacht voor de ademhaling en een juiste houding. Staat ze niet op de mat, dan schrijft Marthy met veel passie teksten voor musea, tekent, fietst of wandelt ze en is ze de enthousiaste mama van Henri.

Blue Cake Bvba   Familiestraat 25   2060 Antwerpen          Iban nr: BE26 7340 3656 1329      BIC:KREDBEBB    © m i n d   i n   m o t i o n  2013