Yoga reizen 

Wat fijn dat u interesse toont in onze yoga en meditatie reizen. Naast de lessen staan bij ons ook het gezonde eten en telkens opnieuw een mooie omgeving centraal. Wij nemen u graag mee op reis, met een beperkt aantal mensen, voor een bijzondere ervaring. Je krijgt de kans je yoga-practice te verdiepen en je kennis door ervaring te verrijken. Vanuit haar passie voor Yoga en reizen probeert Ine steeds van de Mind in Motion reizen onvergetelijke momenten te maken. Wees welkom!

Yoga Intensive Retreat VOLZET!!

Marokko 16-23 mei of 16-26 mei

IMG 8670


Ook in 2018 gaat Mind in Motion weer op reis. Deze keer gaan we in Marokko genieten van de zon, zee, cultuur, heerlijk vers eten en veel yoga. We verblijven in een Riad op 7 km. van Essaouira. Het huis is gelegen in een klein dorpje midden in de rust. Er worden per dag 2 tot 3 lessen aangeboden. Onze focus ligt op Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Hatha Yoga, Pranayama en Meditatie. Niets is verplicht. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als meer gevorderde yogi's. Zelfs als je voor de eerste keer kennis maakt met yoga en meditatie is er geen reden om je geïntimideerd te voelen. We begeleiden iedereen gedurende de hele week op zijn eigen niveau. De lessen zijn met veel zorg ontwikkeld om aan ieder zijn voorkeuren en doelen te voldoen. Tussen de lessen door kan je ervoor kiezen om een duik te nemen in het verfrissend zwembad, van de zon te genieten op één van de ligbedden, of tot rust te komen in de tuin. Als je graag een uitstap maakt kan dit ook, je gaat en staat waar je wil. 


Essaouira, een stad met een ongetemde schoonheid. De stadsmuren, de haven, de in de lucht wervelende meeuwen, het onmetelijke strand en de geur van de zeelucht. Deze kleine havenstad wordt met recht en reden de parel van de Atlantische Oceaan genoemd, Essaouira ligt op de breedte van Marrakech, tussen Safi en Agadir

Het strand van Essaouira is een tien kilometer lange strook waartegen de golven kabbelen. Een verrassende oneindigheid met een rustgevende kalmte. Zodra u voet zet op dit smetteloze zand voelt u zich verkwikt door de zeelucht.    

Meteen als men een van de monumentale stadspoorten passeert, Bab Sbâa, Bab Marrakech of Bab Doukhala, zal men zich mengen onder een menigte van vrolijke en bezige mensen. Er rijden geen auto’s, alles wordt getransporteerd door ezelskarren of met muildieren. 

kust


"Een yoga retreat met Mind-in-Motion betekent voor mij; hoogkwalitatieve lessen die voor elk niveau toegankelijk zijn, de mogelijkheid te herbronnen, heel lekker eten, veel zon en kennismaken met mensen van elke leeftijd."

Dieter Defever uit Gent

   

IMG 5030


IMG 8669


IMG 8664

MARRAKECH EN LES CASCADES D’OUZOUD.

Na een heerlijk yoga en meditatie bad van een week heb je nog de mogelijkheid om je avontuurlijke kant boven te halen en met ons een prachtige trip te maken naar Marrakech en Les Cascades d’Ouzoud. Als we dan toch al daar zijn kunnen we er maar beter het allerbeste uit halen, niet? Wat een stad! Marrakech, ook wel de rode stad genoemd. Cultuur, inspiratie, Soeks, warmte, Hammams en heerlijk eten. Laat je betoveren in de prachtige Medina van Marrakech.

En dan, back to basics! Ouzoud en zijn prachtige natuur en imposante watervallen die wel 110 meter naar beneden storten. We worden hartelijk ontvangen door Rachid en zijn gezin op hun camping in dit prachtig stukje Marokko. We overnachten in een Bedouïne tent, eens we de tent openslaan in de ochtend zie je alleen maar groen, het geluid van de waterval op de achtergrond brengt je nog dichter bij de ruwe natuur. We plannen een meditatie sessie, als de ruimte waardat je in de zomer onder de sterren kan slapen vrij is maken we er een Yin Yoga/Meditatie sessie van. Verder ben je vrij om een mooie wandeling te maken, heerlijk te gaan lunchen aan de waterval, een boek te lezen of te rusten. 

YOGA INTENSIVE RETREAT ESSAOUIRA, 16-23 MEI

PRIJS: 790€, gedeelde tweepersoonskamer met eigen badkamer.

INCLUSIEF:

▪    7 nachten verblijf in de riad

▪    3 maaltijden per dag uit onze pure keuken 

▪    Fruit als tussendoortje 

▪    Water, koffie & thee

▪    Alle yoga-, meditatie- en pranayamalessen volgens het uurrooster 

▪    Wifi

▪    Gebruik van handdoeken en bedlinnen 

▪    Btw-inclusief

 

EXCLUSIEF

▪    Vlucht heen en terug, Marrakech

▪    Transfer naar locatie

▪    Reis- en annuleringsverzekering (wel verplicht)

▪    Extra activiteiten zoals paardrijden, excursies, etc.  

▪    Driedaagse trip naar Marrakech en Les Cascades D’Ouzoud (23-26 mei)


WAT NEEM JE MEE?

▪    Een geldig paspoort!! Marokko ligt in Afrika, je hebt dus een reispas nodig.

▪    Yoga matje

▪    Yoga kledij

▪    Zonnecrème

▪    Alles voor een deugddoende vakantie

▪    Voor de extra trip naar Ouzoud moet je zelf een badhanddoek meenenemen, stapschoenen en iets warm om ’s avonds aan te doen. Een reiszak ipv een koffer is aangewezen aangezien er een afdaling naar de camping is. Indien er een ezel beschikbaar is zal die, tegen betaling, jouw koffer naar beneden en later weer naar boven brengen, maar dat is niet zeker.

                                                           


3-DAAGSE MARRAKECH & LES CASCADES D'OUZOUD. 23-26 MEI.

PRIJS: 225€

INCLUSIEF: 

▪    Transport Marrakech-Ouzoud, Ouzoud Marrakech.

▪    1 nacht met Ontbijt in een mooie Riad en spa in de Marrakech Medina

    2 nachten op de kamping met een versgemaakt Marokkaans ontbijt en dinner.

▪    Toeristenbelasting

EXCLUSIEF:

▪    Lunch in Ouzoud

▪    Lunch en dinner in Marrakech

▪    Badlinnen voor Ouzoud (zelf meenemen!)

▪    Reisverzekering


TRANSPORT

Je vliegt op Marrakech. 

De locatie is op twee uur rijden van de vlieghaven. Om de transportkosten tussen de vlieghaven en de locatie te drukken zouden we om 10u30 kunnen afspreken op de vlieghaven van Marrakech om samen met een transportbusje naar Essaouira te rijden. Ook kunnen er auto’s gehuurd en gedeeld worden. Dit wordt duidelijker als iedereen zijn vluchten geboekt heeft.

Inschrijvingen ontvangen wij graag per mail met daarin naam, adres & telefoonnummer. Ken je ons niet en heb je behoefte aan telefonisch contact mag je dit in jouw mail zetten en dan bellen we je graag op.

Graag ook vermelden of je vis eet en of je allergiën hebt.

Daarna ontvang je een factuur om de betaling uit te voeren. 

info@yoga-mindinmotion.be 

Je inschrijving is pas compleet als wij de betaling ontvangen hebben. 


IMG 5034YOGA & MEDITATIE WEEKEND. 

26-28 januari 2018 VOLZET.

Maximum 14 personen. 

Verwen jezelf met Yoga, Meditatie, momenten van stilte en overheerlijk vegetarisch eten. Een weekendje weg van alle drukte, in een echte Ardeense Gîte dichtbij Durbuy. 


Tijdens de ochtendles warmen we ons lichaam op op een zachte maar toch dynamische manier. Deze Vinyasa les is voor iedereen toegankelijk. Babs zal jullie verwennen met een les waar zowel beginners als meer ervaren yogi’s van kunnen genieten.

Later op de dag kan je tot rust komen in de Yin- of Restorative Yoga. Deze therapeutische en herstellende vormen van yoga laten je lichaam en geest toe om helemaal te ontspannen. 

Tijdens de laatste sessie van de dag beoefenen we pranayama ofwel ademhalingstechnieken en dan gaan over in meditatie. Zoals u op het programma kan zien hebben we ook momenten van stilte ingelast. Tijdens deze momenten kan je bijvoorbeeld een wandeling maken en genieten van de omgeving. Je kan  er ook voor kiezen om verder te mediteren, rust te nemen of tot jezelf komen aan de open haard. Je vult het stilteblok in zoals jij graag wil. Het enige wat we vragen te respecteren is geen communicatie te hebben met andere deelnemers. Een beetje introspectie kan nooit kwaad. Toch?

 

Wil je meer weten over de verschillende stijlen yoga? Neem dan gerust een kijkje onder het vakje ‘yoga’.

Voor deze retraite heb je geen ervaring met yoga en meditatie nodig. Het is voor iedereen toegankelijk. Zij die wel reeds veel ervaring hebben zullen toch niet op hun honger blijven zitten. 

Het is een all-in formule op basis van een gedeelde tweepersoonskamer met gedeeld sanitair op de gang. Er zijn voldoende badkamers om wachtrijen te voorkomen. Kom je samen met je partner of iemand waarmee je je kamer zou willen delen, mag je dit voordien aangeven.

 Als je op vrijdag niet voor het dinner kan toekomen wachten we graag op je. Indien je toch nog iets zou willen eten gelieve dat op voorhand aan te geven. Het bedlinnen is niet inbegrepen. Indien je gebruik wil maken van het bedlinnen daar moet je dat op voorhand reserveren. De kost is 8€ en dient ter plaatse cash betaald te worden.

Plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!


PROGRAMMA

Vrijdag

18u00-18u30: Aankomst

19u00-20u00: Dinner

 21u00-21u30: Meditatie

 21u30-22u00: Stilte

 

Zaterdag

07u30-09u00: Vinyasa Yoga

09u00-10u00: Ontbijt

11u30-12u30: Yin Yoga

12u30-13u00: Stilte 

13u00-14u00: Lunch

16u00-17u00: Pranayama basic & Meditatie

17u00-18u30: Stilte

18u30-20u00: Dinner

 

Zondag

07u30-08u45: Vinyasa Yoga

09u00-10u00: Ontbijt

11u30-12u30: Restorative Yoga

12u30-13u00: Stilte

13u00-14u00: Lunch

15u30-16u30: Pranayama basic & Meditatie

17u30-18u00: Afscheid

 

 

PRIJS

320€ p.p. Incl. btw. 

Op basis van een gedeelde 2 persoonskamer en gedeeld sanitair op de gang. 

 

INCLUSIEF

Verblijf

Ontbijt, lunch & dinner

Water, koffie & thee

7 sessies Yoga en Meditatie

 

EXCLUSIEF

Vervoer

Reisverzekering 

Gebruik van bed- en badlinnen

 

WAT NEEM JE MEE?

Een yogamatje

Voldoende kledij voor de lessen

Bed- en badlinnen

Kledij voor buiten indien u wil genieten van een wandeling

Dekentje voor tijdens de yoga lessen

Indien u een meditatiekussen heeft mag u die ook meenemen

 

INFO & RESERVATIE

Stuur een mail naar info@yoga-mindinmotion.be of maak  gebruik van ons contactformulier. 

Wij sturen je asap een mail terug.

Na je inschrijving ontvang je per mail een factuur. Je bent pas zeker van je plaats na je betaling. 

 

Wij hopen jullie met veel warmte te mogen verwelkomen op een zalig weekendje weg.

                                  

                               Come and join us 

Blue Cake Bvba   Familiestraat 25   2060 Antwerpen          Iban nr: BE26 7340 3656 1329      BIC:KREDBEBB    © m i n d   i n   m o t i o n  2013