Zwangerschapsyoga 

VOORLOPIG STAAT ER GEEN ZWANGERSCHAPSYOGA OP HET UURROOSTER.

In een zwangerschapsyoga les nemen we de tijd om je lichaam voor te bereiden op je bevalling. We doen dit door ons lichaam fit te houden, door leren om te gaan met stress en met ademhalingstechnieken. Het is erg belangrijk om tijdens je zwangerschap te blijven bewegen en Yoga is daarvoor een heel erg toegankelijke manier. Niets moet, luisteren naar je lichaam is essentieel. De zwangerschap is een tijd om extra zorg te dragen voor jezelf en je baby.

Onze zwangerschapsyoga wordt gegeven door Claudia. Vroedvrouw, Yogi en moeder van 3 zonen. Als u meer te weten wil komen over Claudia gaat uw even naar ‘over ons’.


U kan gebruik maken van de klevertjes van de mutualiteit. U hebt als zwangere 12 keer recht op een consultatie bij een vroedvrouw. U kan deze ook gebruiken voor onze lessen. De overige klevertjes kan u nog steeds gebruiken bij uw eigen vroedvrouw. Indien u wenst gebruik te maken van deze regeling, graag uw klevertjes naar de eerste les mee te brengen. U hoeft zelf niets te regelen. 

Indien u nog vragen hebt mag u steeds mailen.

PARTNER YOGA

Neem je partner eens mee naar de zwangerschapsyoga! Bereid je samen voor op de komst van jullie kind. Met handige tips en weetjes voor je partner om jou te ondersteunen bij de bevalling en zelf ontspannen te blijven.

Zoals tijdens alle zwangerschapsyoga lessen verdiepen we ons in ademhalingstechnieken en yogahoudingen die van pas kunnen komen tijdens de arbeid en bevalling. Maar daarnaast gaan we samen uitzoeken hoe je partner met behulp van bijvoorbeeld massage kan helpen met het opvangen van de weeën.

Voor deze sessie kom je samen met je partner, zus, beste vriendin of eender wie die je er graag tijdens de bevalling bij wilt hebben.

Inschrijven is noodzakelijk.


Tips voor de zwangeren:

Doe comfortabele kleren aan.

Draag geen zwaar parfum (liefst geen).

Het is aangeraden om een uur voor de les iets licht te eten.

Drink voor, tijdens en na de les voldoende water. (Geen krakende plastieken flesjes aub).

Gelieve een handdoekje mee te nemen indien je een matje van de studio gebruikt.

Je kan starten vanaf het moment dat je zwanger bent, indien je de hele dag door last hebt van ochtendmisselijkheid kan je beter wachten tot in het tweede trimester, als alles goed is zou je je dan terug beter moeten voelen.

GENIET!

Blue Cake Bvba   Familiestraat 25   2060 Antwerpen          Iban nr: BE26 7340 3656 1329      BIC:KREDBEBB    © m i n d   i n   m o t i o n  2013